Home
sparkle_lente2018
 

Pasen_2018 

Welkom op Goede Vrijdag, 30/03 om 20u

en op

Paaszondag, 01/04 om 10u.

 
 

ZENDINGSREIS SPANJE – APRIL 2018 

 


Ons groepje: v.l.n.r.: Koen, Hugo, Hilde, Michel, Marina, Annemie, Josée 
 

Lees meer...

 
Bijbelstudies

De website De Levensschool (www.delevensschool.orgis opgezet met de bedoeling dat, wat ik de laatste jaren heb geleerd bij de bestudering van de Bijbel, met een breed publiek te delen.

Er zijn uitgebreide studies te vinden zoals ‘Het ontstaan van de wereld’ en ‘de schepping van de mens’, of ‘De mens als geest, ziel en lichaam’, maar ook kortere studies o.a. over de ziel, of over het karakter van de satan. Waarom zei Jezus vlak voor Hij stierf: ‘Mijn God, Mijn God waarom hebt Gij mij verlaten?’, en welke worm wordt er vermeld in Psalm 22:7?. Wat betekent het dat God licht is en dat de satan tot zonde kwam ‘door zijn uitgebreide handel’? En vele andere.

Binnenkort wordt de betekenis en het onderscheid tussen bekering en wedergeboorte toegevoegd. Later zal de uitgebreide symboliek van de Grote Verzoendag uitgelegd worden.

Er zullen woordverklaringen volgen over de begrippen ‘geloven’, ‘vergeven’, en ‘genade’ en vele andere studies. Het is een website om in de gaten te houden.

Ook een Franstalige (www.ecoledelavie.orgen een Engelstalige (www.manual4life.org )

versie zijn beschikbaar.

Nees

 

LogoNa vele jaren dachten we dat de tijd gekomen was om een wat moderner logo te laten ontwerpen als symbool voor onze kerk of gemeente. En na wat heen en weer schrijven kwam onze Heidi met het volgende ontwerp uit de bus. U zult dit logo binnenkort steeds vaker zien verschijnen in allerlei correspondentie, briefhoofden, etiketten, briefomslagen en badges.

Lees meer...

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login