Home
Kerstwensen_web
 

Beste gemeenteleden en bezoekers,

Ongetwijfeld zijn jullie op de hoogte van recente maatregelen die door onze regering werden genomen in verband met het coronavirus of ­covid-19.

Na het ontvangen van dringend advies vanuit de Federale Synode van Protestantse en Evangelische kerken, zien wij ons verplicht om tot nader order alle erediensten, Bijbelstudies, huisgroepen en bidstonden op te schorten.

Wij zoeken naar alternatieve manieren om via andere technische/digitale manieren onze gemeente van dienst te zijn. Van zodra we dit verder hebben uitgewerkt zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen.

Tijdens deze periode blijven we beschikbaar voor pastorale hulp met toepassing van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen.

Wij danken u voor jullie begrip en wensen jullie Gods zegen en bescherming toe.

Leo Maeckelberghe en het oudstenteam.

 

Chers membres de l’église et visiteurs,

Vous êtes sans doute au courant des mesures prises récemment par notre gouvernement relativement au coronavirus.

Après avoir reçu des conseils urgents du Synode fédéral des Églises protestantes et évangéliques, nous sommes tenus de suspendre tout culte, les études bibliques, les groupes de maisons et les réunions de prières jusqu’à nouvel ordre.

Nous sommes à la recherche d’autres moyens de vous servir par d’autres moyens techniques. Dès que nous aurons plus d’information, nous vous en informerons.

Au cours de cette période, cependant, nous resterons disponibles pour l’assistance pastorale avec les mesures de sécurité appropriées.

Nous vous remercions de votre compréhension et vous souhaitons la bénédiction et la protection du Seigneur.

Leo Maeckelberghe et l’équipe des anciens.

 

Huisgroepen2Naar het voorbeeld van de eerste christenen organiseren we wekelijkse of tweewekelijkse huisgroepen in onze kerk/gemeente. Het zijn groepen waar we voor elkaar kunnen zorgen en elkaar ondersteunen in goede en slechte dagen. Samen wordt ook de Bijbel geopend en bemoedigen we elkaar met getuigenissen en ervaringen uit het dagelijkse leven. Er wordt samen gebeden en er is tijd voor gezellig samenzijn. We geloven dat deze kringen ons werkelijk kunnen stimuleren om te groeien in het geloof.

Er zijn huisgroepen in Berchem, Boechout, Hoboken, Sint Niklaas en Kapellen.

Bent u op zoek naar een huisgroep, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login