Home


8439a9d7-fb43-4698-aca1-35e0984a766c

Overzicht van het Nieuwe Testament

“Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.” (2 Timotheüs 3:16-17 HSV)

Een goede kennis van Gods Woord is erg belangrijk voor elke christen. Het is belangrijk voor onze geestelijke groei maar ook om goed toegerust te zijn als dienaar van Jezus in het werk van de Heer.
Daarom organiseren we speciale avonden waarin Gods Woord grondig wordt bestudeerd en vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht.

Dit is niet alleen interessant, maar ook essentieel voor een goed verstaan van de Schrift. Daarom willen we ook iedereen die zich uitstrekt naar een taak of verantwoordelijkheid in het Bijbelonderwijs in de gemeente - huisgroepenleiders, zondagschoolleiders, prediking, evangelisatie, enz. - aanmoedigen om deze avonden bij te wonen.


Op woensdag 26 september hoopt br. Michael Williams een nieuwe reeks tweewekelijkse Bijbelstudies te beginnen. Het thema is: Het Nieuwe Testament. Deze studies, geïllustreerd door veel beeldmateriaal, zullen vooral de aardrijkskundige, geschiedkundige, culturele en godsdienstige achtergronden van het Nieuwe Testament behandelen, alsook de teksten van de vier Evangeliën, het boek Handelingen, en de Brieven toelichten. Andere woensdagen die gepland zijn voor deze studies: 10/10, 24/10, 21/11, 05/12 en 19/12.

Vanaf januari 2019 zullen de studies over het boek Openbaring gaan. Die zouden doorgaan op woensdag 16/01, 30/01, 13/02, 27/02 en 13/03.
De studies beginnen om 19u.30 en eindigen rond 21u.30, met een koffiepauze halverwege.

 
Relaties zijn niet bedoeld om vast te lopen, verbroken te worden of te verzuren.  Ze zijn bedoeld om te groeien, mooier te worden en inspirerend te werken.  Het seminar is bedoeld voor koppels die niet langer willen kijken naar wat er misgaat, maar naar wat er aan waarde en schoonheid in jullie relatie verborgen ligt.  Samen willen ontdekken hoe mooi jullie zijn en welke krachten er nog kunnen worden aangesproken.  Welke unieke bijdrage jullie aan deze wereld te bieden hebben.
 
 

Lees meer...

 

LogoNa vele jaren dachten we dat de tijd gekomen was om een wat moderner logo te laten ontwerpen als symbool voor onze kerk of gemeente. En na wat heen en weer schrijven kwam onze Heidi met het volgende ontwerp uit de bus. U zult dit logo binnenkort steeds vaker zien verschijnen in allerlei correspondentie, briefhoofden, etiketten, briefomslagen en badges.

Lees meer...

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login