Home
1a8f2021-a413-4ce2-882c-7ef13afc4377Goesting is het vormingsaanbod van PJV.
Je kan de workshop 'Motiveren kan je Leren' volgen op zaterdag 22 september 2018 in de Evangelische kerk Philadelphia in het tienerlokaal (ingang 503).
De workshop is van 12u tot en met 15u en we starten met een gezamenlijke lunch.
Inschrijven doe je via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van de naam van de workshop. De kostprijs voor deze workshop + lunch is 5 euro.

Lees meer...

 


8439a9d7-fb43-4698-aca1-35e0984a766c

Overzicht van het Nieuwe Testament

“Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.” (2 Timotheüs 3:16-17 HSV)

Een goede kennis van Gods Woord is erg belangrijk voor elke christen. Het is belangrijk voor onze geestelijke groei maar ook om goed toegerust te zijn als dienaar van Jezus in het werk van de Heer.
Daarom organiseren we speciale avonden waarin Gods Woord grondig wordt bestudeerd en vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht.

Lees meer...

 
Relaties zijn niet bedoeld om vast te lopen, verbroken te worden of te verzuren.  Ze zijn bedoeld om te groeien, mooier te worden en inspirerend te werken.  Het seminar is bedoeld voor koppels die niet langer willen kijken naar wat er misgaat, maar naar wat er aan waarde en schoonheid in jullie relatie verborgen ligt.  Samen willen ontdekken hoe mooi jullie zijn en welke krachten er nog kunnen worden aangesproken.  Welke unieke bijdrage jullie aan deze wereld te bieden hebben.
 
 

Lees meer...

 

LogoNa vele jaren dachten we dat de tijd gekomen was om een wat moderner logo te laten ontwerpen als symbool voor onze kerk of gemeente. En na wat heen en weer schrijven kwam onze Heidi met het volgende ontwerp uit de bus. U zult dit logo binnenkort steeds vaker zien verschijnen in allerlei correspondentie, briefhoofden, etiketten, briefomslagen en badges.

Lees meer...

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login