Home Activiteiten Gebed

Onderschat nooit de kracht van het gebed!

God hoort graag de gebeden van zijn kinderen. Zonder gebed is de juiste verhouding met Hem onmogelijk. Alle grote mannen Gods in de Bijbel waren mannen van gebed. Gebed werd ook wel eens de motor van de gemeente genoemd.

 

Wij komen elke woensdag samen om: 10u15    (Niet in de maanden juli-augustus) en om 19u30.

Contactpersoon : Hedwig Van der Velden     Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

10 nov. 2010 PAKISTAN – Een christelijke vrouw uit Pakistan is veroordeeld tot de doodstraf, omdat ze de profeet Mohammed beledigd zou hebben. Asia Bibi, moeder van twee kinderen, werd in juni vorig jaar opgepakt en zit sindsdien vast.

Bibi had naar verluidt met collega's over geloofszaken gesproken toen ze aan het werk was op het land. Daarna werden Bibi en haar dochters door moslimgeestelijken onder druk gezet om moslim te worden. Uiteindelijk werd de moeder opgepakt en beschuldigd van belediging van de islam.

Naast de doodstraf kreeg Bibi ook een boete van meer dan 800 euro. In Pakistan moet een werknemer voor dit bedrag meer dan twee jaar werken.

Nog nooit is iemand die in Pakistan is veroordeeld tot de doodstraf daadwerkelijk geëxecuteerd. Maar Bibi zou jaren in de dodencel kunnen zitten. Ook wanneer hoger beroep wordt aangetekend.

Bibi zei tegen haar advocaat: "Ik ben geen crimineel, ik heb niets kwaads gedaan. Ik ben berecht omdat ik christen ben. Indien de rechter me heeft veroordeeld tot de doodstraf omdat ik God lief heb, dan zal ik trots zijn om mijn leven voor Hem te geven." De laatste paar maanden komt er steeds meer nieuws naar buiten die direct verband hebben met de blasfemiewet in Pakistan. Deze wet stelt het beledigen van de profeet Mohammed en de islam strafbaar. Bron: www.opendoors.nl en www.protestantedigital.com

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login