Home Zending Onze zendelingen

Samen met mijn coleider George van Cameroun(Kameroen leid ik een team naar Egypte en Israel.

Onze tijd in Egypte zit er op. Het was een voorrecht om in Egypte te zijn in deze onrustige tijden. Jullie hebben vast en zeker wel gehoord over de bomaanslag op de Koptische Kerk in Alexandrie. Heel veel Christenen kwamen daarna in opstand, je kon de spanningen voelen.

Ons team werkte vooral samen met plaatselijke gelovigen en we brachten dan ook vooral een boodschap van hoop. Niet dat God belooft dat het er beter op gaat worden maar dat Hij belooft om naast hen te staan en hen te bekrachtigen. Hij gebruikt deze situatie om de Egyptenaren dichter bij Hem te brengen.

We hebben ook een Christelijk ziekenhuis bezocht waar we muziek konden maken en voor zieken konden bidden. Heel veel van die zieken verblijven daar al jaren omdat ze nergens anders heen kunnen en ze komen nooit buiten. We hebben doorbraken gezien en mensen waar geen leven meer in zat zien opleven en genezingsprocessen zien versnellen. God doet nog steeds wonderen! Het is een uitdaging om 10 meisjes en 3 jongens te discipelen, maar ik weet dat God het door mij heen doet. Christ in me, the Hope of Glory. We zijn nu in Jeruzalem en beleven hier ook heel wat.

Gebedspunten;

~Veiligheid in Israel= we werken samen met Messiaanse Joden. De regering en de orthodoxe Joden houden absoluut niet van zendelingen en vervolgen de Messiaanse gemeenschap.

~Bescherming en wijsheid watte doen en wat niet. We kunnen vaak niet openlijk over Jezus praten. De studenten vinden dit moeilijk.

- Gods hart voor Israel, meer openbaring van Zijn woord, Zijn plan met Zijn volk

- Eenheid in het team

- Gods voorziening en bescherming voor het team

 

Dit kerst- en Nieuwjaars seizoen kwamen er 9684 kinderen naar één van onze samenkomsten en hoorden Gods Woord. Nooit hebben wij zulk een respons gezien op onze activiteiten. Samen met de groei van onze bediening groeit ook de nood aan leiders, meer vrijwilligers, een kantoor, een busje voor onze bediening, een opleidingsschool..... en zo veel voorzieningen kunnen zeer overweldigend zijn.

We bereiden ons voor op een rondreis door ------ om de 32 partnergemeenten op te leiden en te bemoedigen. Ons reisschema zal zoals gewoonlijk zeer intens zijn om zo veel mogelijk plaatsen te bereiken.Voor de eerste keer zullen we samen met Shayla reizen. De dokters die haar behandelen i.v.m. haar ademhalingsproblemen

hebben ons aangeraden om niet met haar te vliegen ingevolge de verschillende zuurstofniveau's en druk. Zoals sommigen van jullie reeds hoorden verwacht Emily een nieuwe baby. Houd deze nieuwe toevoeging aan ons gezin in uw gebeden.

Bid aub voor:

~Dat God ons beschermt voor complicaties tijdens het reizenmet Shayla.

~Voor Gods voorziening als we een nieuw jaar van mogelijkheden instappen.

~Emily en de nieuwe baby die we verwachten.

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login