Home

Sparkle2

Sparkle zijn de vrouwen van onze gemeente. Elke vrouw is van harte welkom op de Sparkle avonden. Ons doel is elkaar te ontmoeten en samen te groeien in ons geloof. 

Een diamant wordt zo geslepen dat de verschillende zijden de 'sparkle' van de diamant tot zijn recht doen komen. We geloven dat ieder van ons een waardevol verhaal heeft. Die verschillende verhalen laten ons meer over God zien en verbinden ons met elkaar.
We zijn er van overtuigd dat het een bijzonder jaar samen wordt en hopen jullie allemaal te ontmoeten!

 

Huisgroepen2Naar het voorbeeld van de eerste christenen organiseren we wekelijkse of tweewekelijkse huisgroepen in onze kerk/gemeente. Het zijn groepen waar we voor elkaar kunnen zorgen en elkaar ondersteunen in goede en slechte dagen. Samen wordt ook de Bijbel geopend en bemoedigen we elkaar met getuigenissen en ervaringen uit het dagelijkse leven. Er wordt samen gebeden en er is tijd voor gezellig samenzijn. We geloven dat deze kringen ons werkelijk kunnen stimuleren om te groeien in het geloof.

Er zijn huisgroepen in Berchem, Boechout, Hoboken, Sint Niklaas en Kapellen.

Bent u op zoek naar een huisgroep, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login