Home Gemeente Links

Bevat een lijst van christelijke organisaties.

Toon # 
# Weblink
1   Link   Bethesda
Bethesda is een christelijk centrum dat al 25 jaar op haar eigen unieke wijze hulpverlening biedt in Vlaanderen. Bethesda is ontstaan in 1979 als christelijk opvangwerk. Momenteel heeft zij twee centra voor ambulante hulpverlening 1 in Genk (Dieplaan) en 1 in Antwerpen (Brederodestraat).

2   Link   CENTRUM VOOR PASTORALE COUSELING
Het Centrum voor Pastorale Counseling heeft zich tot doel gesteld om bijbelgetrouwe hulpverlening te bevorderen. Hulpverlening en het trainen van pastorale hulpverleners, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, ten dienste van de plaatselijke gemeenten, is de hoofdtaak. De professionele kennis wordt gebruikt om christelijke gemeenschappen en pastoraal werkers te helpen en te trainen op pastoraal gebied, zowel preventief als gericht op herstel.

3   Link   Gaveveste
Gave Veste begeleidt plaatselijke christenen bij het werk onder asielzoekers.
4   Link   Operation Rescue
is een organisatie die zich heeft toegewijd aan het bereiken van de mensen die verloren dreigen te gaan. Het verlangen van de organisatie is om alle mensen te bereiken met het reddende evangelie van het Koninkrijk van Jezus Christus. Daarom gaan we de straten en de pleinen op en bezoeken we de huizen om de mensen te ontmoeten daar waar ze zijn.
5   Link   PEGO
Protestants-Evangelisch godsdientsonderwijs.
6   Link   VVP
erbond van Vlaamse Pinkstergemeenten die de pinksterbeweging vertegenwoordigt naar de overheid en naar andere kerken toe.
7   Link   Chris
Chris is een Vlaamse organisatie voor Christelijke Kinder- en Jeugdhulp. Ons doel is het verlenen van hulp en verschaffen van advies en informatie door o.a. een telefonische hulplijn, e-mail, chatbox en een daaraan gekoppeld netwerk van vrijwillige hulpverleners. Chris is gefundeerd op de grondslag van de Bijbel als Gods geïnspireerde en onfeilbaar gezaghebbende Woord.
8   Link   ETF
De Evangelische Theologische Faculteit (ETF) te Leuven (Heverlee) is een unieke instelling voor hoger onderwijs. Zij is gelegen in de oudste universiteitsstad van de Benelux - in een land waar het protestantisme een kleine minderheid vormt. Tegelijk is zij één van de weinige evangelische en interdenominationele instellingen voor universitair onderwijs in Europa die een brede uitstraling heeft ver over de landsgrenzen heen.
Nederlands - nl-NL
Zoek een artikel
CB Login